Followers

Monday, September 29, 2014

Habbasauda Listra Nuderm : Rahsia Kesuburan Lelaki & Wanita TERBONGKAR !

Perkenalkan Hot Product untuk yang mempunyai masalah untuk hamil or yang sukar hamil...

HABBASAUDA LISTRA NUDERM ADA JALAN PENYELESAIAN NYA.. 


INSYA ALLAH..

HARGA AZNI BEAUTY SHOP

RM 40
Postage : Semenanjung (RM6) ; Sabah / Sarawak (RM10)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-





Anda mengalami masalah kesuburan? Sukar Hamil? 
Anda ingin hamil tapi masih belum berhasil ? 


Malah dah try macam-macam cara & ikhtiar namun masih gagal??
Jika Ya, Azni suggestkan baca entry ni smpai habis untuk mengetahui RAHSIA untuk mendapatkan Zuriat... InsyaAllah.





ANAK / CAHAYAMATA / ZURIAT merupakan kurniaan dari Allah SWT yang amat di nantikan bagi pasangan yang sudah berkahwin. Ia adalah sebagai teman dan penyeri rumah tangga. Ia juga adalah penyambung kepada keturunan kita. 


Tapi malang skali ramai di kalangan kita yang masih belum mendapat zuriat kerana masalah kesuburan seperti :


Lelaki : 

Kurang sperma
Badan letih/Stress
Tiada sperma
Sperma cepat mati
Lemah tenaga batin
Mati pucuk


Wanita : 

Haid yang tidak teratur
Masalah cyst,fabriod,pcos
Telur yang tidak matang
Hilang keinginan untuk bersama suami/dingin
Badan letih/stress




Resepi Kesuburan Wanita & Lelaki Berdasarkan Sunnah & Hadis :

FORMULASI KESUBURAN NO 1 TERBAIK

Mudah untuk di makan tidak perlu dibancuh.
Tiada kesan sampingan. 
Mampu membantu proses penyembuhan dan mengelakan dari ketumbuhan cyst, fibroid, endometriosis, pcos, haid tidak teratur, tiub fallopio tersumbat dan lain-lain
Berjaya membantu beribu pasangan yang sukar hamil dan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan termasuklah ketumbuhan.




Khasiat & Kebaikan Habbasauda Listra Nuderm :

Melambatkan tanda-tanda penuaan(garis-garis halus) 
Melancarkan peredaran darah dan membersihkan darah dari kotoran 
Melancarkan pembuangan air kecil dn besar(toksin) 
Mengubati kencing manis & gout 
Menyembuhkan jerawat dan jeragat 
Menambahkan tenaga dan kesuburan 
Merawat resdung dan alergi 
Berfungsi sebagai penyembuh/pain killer 
Menyembuhkan kanser(telah terbukti)





Khasiat Nuderm Untuk Wanita : 

Melambatkan menopause 
Memperbaiki sistem hormon 
Melancarkan haid 
Memberikan kesuburan 
Mengatasi senggugut dan haid yang tidak teratur 
Menyihatkn bayi dalam kandungan 
Mencegah dan mengubati kanser rahim, payudara dll 
Mengubati keputihan 
Memberi tenaga 
Sesuai juga untuk ibu yang menyusukan bayi 
Memberi kebaikan bukan hanya pada ibu juga pada bayi



Khasiat Nuderm Untuk Lelaki : 

Menambah tenaga dan keupayaan seksual 
Memberi kesuburan 
Melambatkan tanda-tanda penuaan 
Membuat badan berasa segar



Khasiat Nudem Untuk Pregnant Lady & Dalam Pantang : 

Badan merasa lebih bertenaga
Mengurangkan kesan alahan/ pembawakan
Menghilangkan rasa loya/ mual
Menghilangkan rasa pening kepala
Susu badan akan menjadi banyak dan pekat
Akan memudahkan waktu bersalin
Menyembuhkan luka selepas bersalin dengan cepat
Mengurangkan stress
Mengelakan dari meroyan
Memberi khasiat kepada bayi
Mengurangkan rasa-rasa loya di awal kehamilan
Menjadikan badan lebih sihat dan bertenaga
Menguatkan imun bayi



Khasiat Nuderm Untuk Baby :

Mengelakan bayi dari terkena Demam Kuning
Tulang bayi akan menjadi kuat
Bayi tidak banyak meragam
Kulit bayi yang bersih
Imunisasi bayi yg tinggi ( sukar untuk mendapat jangkitan)
Bayi akan mendapat susu yang banyak dan berkhasiat.
Bayi akan menjadi bijak, cepat bercakap & berjalan




Amalan berterusan boleh menjadi penawar bagi penyakit kronik.
Insya Allah semua nya bersertakan usaha, doa dan Izin dari NYA.


"Sesungguhnya di dalam Habbasauda terdapat penyembuh bagi segala penyakit, kecuali kematian " (Al Bukhari & Muslim)



Pengakuan dari pelanggan Habbasauda
TESTIMONI









MEREKA BERJAYA HAMIL !!!!!

Pn Hidayah 31 tahun : Berjaya hamil setelah menunggu selama 4 tahun untuk anak ke 2
Pn Nurul 30 tahun : Berjaya hamil dan cyst yg dihadapi mengecut secara semula jadi.
Pn Rohayati 32 tahun : Berjaya hamil dan merasa lebih bertenaga.
Pn Rosanita : Berjaya hamil setelah menunggu selama 5 tahun untuk mendapatkan cahayamata pertama beliau.
Pn Aisyah : Haid nya kembali normal dan teratur. Beliau juga berjaya hamil anak pertama dan cyst yg dihadapi mengecut secara semulajadi.
Pn Yani : Berjaya hamil anak ke 2 beliau setelah menunggu hampir 4 tahun !!
Pn Syikin : Berjaya hamil setelah menunggu 3 tahun untuk mendapatkan cahayamata pertama beliau.
Pn Amy : berjaya hamil dan merasa lebih bertenaga.


2 comments:

Hamidi SP said...

Terbaik untuk suami isteri. Tak salah mencuba kan..

kayrool eizwan said...

salam.. mcm mane nk order ye? tq

Post a Comment