Followers

Sunday, January 1, 2017

Cara berurusan dengan azni beauty shop

kepada semua kesayangan saya,di bawah ini adalah medium untuk berhubung dengan azni untuk urusan pertanyaan dan jual beli barang..saja nak buat satu entry khas agar korang tidak terlepas pandang hehe..









dan sms atau whatsapp Azni 012-9633941 atau 
boleh pm di facebook pages Azni Beauty Shop Putrajaya atau
boleh emel di ninihanafi@gmail.com


KAMI MENGGUNAKAN KHIDMAT POS LAJU


SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.

NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) 
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

insyaallah azni cuba melayan pertanyaan anda semua sebaik mungkin..terima kasih..

Friday, October 7, 2016

Satin skin white booster

Produk Keluaran Terbaru Dari Satin Skinz
Ini bukan packagin terbaru satin skinz tapi produk baru dari satin skinz.
SATIN SKINZ WHITE BOOSTER


Lebih 5x Kali Kesan Berganda


Semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah.
Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal.




Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan. 

Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!! 

Kulit Sehalus SATIN - Putih merah jambu, Halus, Licin Gebu berseri serta bersinar-sinar sehebat Satin ! 

Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.



CIRI - CIRI SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-
MEMPUNYAI 2 FORMULA HEBAT seperti :




1) ROYAL CEREPRON-F
Cerepron-F, Vitamin C, Collagen
Mempunyai bahan2 dari ekstrak yis berkualiti tinggi sebagai pengganti Glutathione kerana mengandungi L-Cysteine Peptide dan akan merangsang Glutathione secara semula jadi dalam badan. 


MAKSUDNYA GLUTATHIONE yang terhasil dalam badan kita tu adalah glutathione original / semulajadi. Hasilnya kulit anda lebih cepat puteh mengebuu.. .


2) NUTROXSUN GOLD
Nutroxsun,Astaxanthin, Apple Stemcell, Vitamin C Rosehip, Fish Cod Collagen, Super Orange, Super Papaya, Grape Seed


Formula pertama di Malaysia yang bersifat photoprotective (Pelindung Sinaran UV) So kita tak perlu risau kalau terpaksa terdedah dengan matahari.. confirm tak sun burn.. SELAIN itu formula ini diciptakan untuk merawat segala penyakit berkaitan kulit seperti JERAWAT, JERAGAT, WHITE HEAD, BLACK HEAD, PARUT, TANDA PENUAAN, ECZEMA, KUDIS DAN LAIN2



Botol orange untuk whitening, 
Botol purple tu untuk renew dan repair skin


KELEBIHAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-

1. SATIN SKINZ merupakan produk pertama di Malaysia yg mengasingkan bahan-bahan aktif kpd 2 formula utk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan lain yg mungkin menyebabkan perubahan khasiat asal


2. Produk pertama yg bersifat photoprotective (Pelindung Matahari) Siapa yg rajin berjemur tgh panas elok pakai ni..Confirm tak sunburn


3. Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan. SATU BADAN PUTEH


4. Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor dan singkarkan toxin


5. Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang seperti rawatan botox!


6. Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat


7. Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar


8. Merawat penyakit resdung dan bersin2


9. Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi


10. Boleh di makan serentak bersama supplement pemutih yg lain! 


SOAL JAWAB SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-
1. APAKAH PERBEZAAN SATIN SKINZ PREMIUM BERBANDING SATIN WHITE BOOSTER :-


SATIN SKINZ PREMIUM untuk kesihatan menyeluruh. Boleh menstabilkan hormon,mencerahkan kulit,merawat jerawat,merawat jeragat dam macam-macam lagi
SATIN SKINZ WHITE BOOSTER adalah produk untuk menggandakan lagi whitening effect dalam supplement yang kita tengah makan sekarang


2. ADAKAH SATIN SKINZ WHITE BOOSTER BOLEH DIAMALKAN OLEH IBU MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN ANAK


Satin Skinz White Booster boleh diamalkan oleh ibu yang menyusu. 
Untuk pregnant ladies boleh diamalkan juga tapi untuk 5 bulan ke atas saja. 


Untuk early pregnancy tak digalakkan sebab time tu hormon tak stabil.
kalau dah termakan,takde masalah cuma takde effect la.
CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-
Consume kedua2 formula ni serentak pagi setiap 10pagi ✔Kenapa 10 pagi? Sebab waktu ni metabolisme kita tengah tinggi dan sangat sesuai untuk makan suppliment





TESTIMONI SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-



Wednesday, October 5, 2016

Kehebatan Ivmist Nano Oil dan IvKids Nano Oil

Sana sini orang duk bercerita pasal ivmist ni semenjak masuk tv kerana terlalu banyak khasiat dan kegunaannya. siap ada yang panggil minyak ajaib kerana ajaib sangat kegunaan nya.ok kat bawah ni azni tepek testimoni testimoni dan kegunaan ivmist.macam macam ada..dengan harga yang murah dan mampu milik maka tak salah kalau dikatakan setiap rumah harus ada minyak ajaib ni..tak gitu?
kalau nak beli boleh roger azni di 012-9633941 ye,jangan risau sy akan layan pertanyaan anda sehabis baik.

IvMist ada 2 jenis botol, satu yang 12 ml dengan harga rm25 dan satu lg 15ml dgn harga rm35..dan ada satu lagi iaitu IvKids untuk versi kanak-kanak yang mana kurang panas berbanding ivmist dgn harga rm20..

untuk ivkids boleh digunakan dari baby sampai la kanak-kanak khas untuk kembung perut,demam,selsema, gatal gatal, ruam,asma/semput,eczema dan pelbagai lagi.









Thursday, September 22, 2016

IVMist Sembur Sembur Sembuh

Image result for iv mist 12ml

IV MIST AROMATIC NANO OIL SEMBUR & SEMBUH INSYA-ALLAH

HARGA IV MIST :-
1 Botol = RM25 (12ml)
+postage RM6 (SM) / RM10 (SS)

BERMINAT?
BOLEH SMS/WHATSAPP AZNI 012-9633941

NAK COD?PUN BOLEH...
COD DI PUTRAJAYA DAN BANGI YE..


Anda sering BERSIN ???
* Hidung anda kerap BERAIR ???
* Tidak selesa kerana NAFAS BERBAU ???
* Mengalami KESUKARAN BERNAFAS ???
* Kerap GATAL HIDUNG dan MATA ???
* Sering SAKIT TEKAK & PENING KEPALA ???
* Sentiasa TIDUR BERDENGKUR ??? 
Ketahui lah bahawa itu adalah SIMPTOM-SIMPTOM RESDUNG.


Kini anda boleh merawat sendiri masalah resdung anda DI RUMAH...
dengan 3 langkah yang mudah
SEMBUR - SEMBUR - SEMBUH -


INSHAA ALLAH DENGAN IZINNYA

Thursday, July 28, 2016

Amirna Plus Tablet

Harga Promosi :

RM 40 sem / RM 45 ss

sms/whtsp AZNI 012-9633941





AMIRNA PLUS TABLET


AMIRNA PLUS TABLET

《 INGIN MENAMBAT HATI SUAMI??? 》

90% wanita menghadapi masalah hubungan INTIM,payudara KENDUR, RAHIM JATUH, KEPUTIHAN dan paling DIBUAT TIDAK ENDAH ialah masalah KOMUNIKASI dengan suami selepas melahirkan cahaya mata.


AMIRNA PLUS TABLET ini akan menjadikan suami anda GEMBIRA dengan isteri KETAT MANTAP PERAWAN walau selepas melahirkan 4 cahaya mata.
Masalahnya ialah ramai isteri tidak sedar hubungan semakin HAMBAR kerana suami BERDIAM diri dan hanya "REDHA" aje dengan keLONGGARAN isteri.Kami mampu menjadikan wanita kembali PERAWAN seperti anak DARA.MISS V KETAT sePANTAS 3 HARI!!dan sebagai BONUS PAYUDARA MAKIN MONTOK, PERUT MAKIN KEMPIS dan BERGELORA!!

Ramuan kandungan APT
- Buah manjakani
- kacip fatimah
- bunga pakma
- daun sirih- Akar Kayu

Hanya yang TERBAIK untuk wanita diluar sana.. HALAL dan di JAMIN 100% berkesan, memang tak rugi utk mendaptkan kembali suasana di hari malam pengantin anda.Inilah rahsia bidan kedah…warisan turun-temurun.TAK RUGI mencuba
Sekali cuba pasti nak lagi..


Amirna Plus Tablet adalah ubat tradisional sediaan dari herba semulajadi untuk kesihatan dalaman wanita sejak dari tahun 1913. Ia dirumus dari campuran herba : Corton Caudatum, Helicteres Isora & Trachyspermumza Ammi Amirna Plus Tablet berkesan membantu mengatasi masalah khususnya untuk wanita yang sudah berkahwin ataupun yang masih dara. 


**Masalah Keputihan 
**Masalah Senggugut 
**Dapat merapatkan pangkal rahim 
**Mencantikkan payudara (Gebu/Montok) 
**Diambil sebagai rawatan selepas bersalin dengan mempercepatkan proses pemulihan dan membantu mengetatkan otot vagina
 **Meningkatkan kepuasan seksual dengan 
**menguatkan otot kemutan 
**Membantu membersihkan faraj selepas haid dan bersalin 
**Menguatkan otot tubuh serta menambah tenaga badan


Rumusan herba terbaik untuk penyakit-penyakit wanita yang mungkin menjejaskan keharmonian rumah tangga dan rumusan herba terbaik untuk mengembalikan keceriaan hubungan suami isteri.


1.Penyakit keputihan (Candidiasis Vaginal ,Vulvovaginal Candidiasis)


ciri-ciri penyakit ini adalah cairan bening yang dikeluarkan oleh alat kelamin intim wanita yang berbau menyengat, cairan bening, agak kental, berwarna putih, kekuning-kuningan, kehijau-hijauan atau kemerah-merahan yang keluar dari vagina. Salah satu ciri yang lain adalah keluarnya cairan tersebut diikuti gejala rasa gatal, iritasi, rasa nyeri saat berhubungan intim, rasa nyeri pada perut bahagian bawah, berbau atau aroma tidak sedap kadang-kadang diikuti oleh pendarahan.Cairan bening yang dikeluarkan atau disekresi organ kelamin wanita pada bahagian rahim(uterus), leher rahim (cervix uterus) dan vagina akibat terinfeksi organ tersebut oleh mikroorganisme.

-Makan 1 biji 3 kali sehari
-Masukkan 1 biji pil kedalam faraj selama minima 6 jam pada waktu malam.
(Diamalkan seminggu sekali atau mengikut keperluan)


2.Sengugut (Dysmenorrhoea) 


Himpunan simptom fizikal, psikologi, dan emosi yang berkait dengan kitaran haid wanita. Berkait rapat dgn proses ovulasi yg berlaku pada kitaran haid. kesakitan sengugut primer oleh pengeluaran PROSTAGLANDIN dari dinding rahim secara berlebihan menyebabkan pengecutan otot rahim berlaku dgn lebih kuat.


-Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama 1 bulan secara berterusan)


3.Merapatkan Pangkal Rahim / Faraj


Otot faraj dan kawasan perinium akan menjadi semakin lemah dengan pertambahan usia.
Sewaktu kehamilan, tubuh wanita mengalami beberapa perubahan fizikal. Selepas kelahiran, tubuh wanita juga mengalami perubahan termasuk pada faraj yang didapati tidak lagi sama seperti dulu.
Hubungan seks tidak lagi memuaskan seperti sebelumnya. Koyakan faraj yang anda alami mungkin berlebihan memandangkan saiz bayi yang dilahirkan dikategorikan sebagai besar (melebihi 4 kg).
Prosedur forseps juga boleh menyebabkan trauma pada faraj kerana ia membabitkan guntingan episiotomi yang lebih panjang. Trauma yang dialami seperti koyakan pada faraj, koyakan pada serviks dan keadaan otot dubur serta permukaan dalaman dubur juga mempengaruhi keadaan ini.Untuk merapat dan mengembalikannya –


-Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama 1 bulan secara berterusan)
-Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj selama minima 6 jam setiap malam
(Pil dimasukkan kedalam faraj seminggu sekali atau mengikut keperluan)


4.Mencantikkan payudara (Gebu dan Montok)


Payudara kecil atau lembik disebabkan banyak perkara. Pertama kerana kekurangan hormon dan menyebabkan pertumbuhan terbantut.
Faktor kedua disebab faktor seperti lepas melahirkan anak. Wanita yang melahirkan anak kebanyakannya berlakunya perubahan hormon dan kematian sel-sel kulit.
Armina Plus Tablet mengandungi rumusan yang membantu mencantikkan payudara anda.


-Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama 1 bulan secara berterusan)


5.Rawatan Selepas Bersalin


Trauma dengan proses kelahiran – Bayi yang keluar melalui vagina wanita akan menyebabkan tisu vagina yang lembut luka. Apatah lagi, yang digunting (episiotomi) dan dijahit. Luka ini akan mengambil masa sehingga berminggu-minggu untuk sembuh sepenuhnya.
Perubahan hormon dan emosi – Kelahiran anak akan membawa perubahan yang besar dalam hidup. Penjagaan anak dan proses berpantang akan sedikit sebanyak membawa tekanan emosi kepada ibu. Ditambah lagi dengan perubahan hormon yang akan mempengaruhi emosi dan keinginan seksual ibu.
Perubahan fizikal – Jarang wanita lepas bersalin merasa seksi kerana bentuk fizikal yang mengalami perubahan ketara seperti tubuh yang makin berisi, menggeleber, kulit perut merekah dan badan berjerawat. Ibu merasakan dirinya tidak menarik lagi.
Masalah Kelonggaran Faraj :Kawasan faraj juga menjadi longgar dan otot di kawasan berkenaan menjadi lemah dan keadaan akan berterusan jika rawatan yang sepatutnya tidak diambil.
Amirna Plus Tablet :membantu mengembalikan kekuatan otot dan mengetatkan faraj .Menyerap dan membuang kotoran/toxin yang terdapat serta memulihkan se-sel yang rosak.


-Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama 3 minggu secara berterusan)
-Masukkan 1 biji pil kedalam faraj selama minima 6 jam setiap malam.
(Pil dimasukkan kedalam faraj seminggu sekali atau mengikut keperluan)


6)Meningkatkan Kepuasan Seksual


Antara faktor yang penting dalam hubungan kelamin ialah mencapai kepuasan seksual dimana proses kemutan dan keketatan lubang faraj menjadi antara aspek utama yang mempengaruhi.
Mengekalkan faktor ini amat sukar memandangkan manusia amat dipengaruhi oleh proses penuaan,kematian sel ,trauma,jangkitan kuman/penyakit dan proses melahirkan anak.
Amirna plus tablet mengandungi rumusan yang terbukti bukan sahaja membersihkan kawasan tersebut dan menyerap kotoran malah menguatkan otot faraj/pangkal rahim (bulbo cavernosus) serta mengetat dan merapatkan bahagian sensitf tersebut.


-Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama sebulan secara berterusan)
-Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj selama minima 6 jam pada waktu malam
(Diamalkan seminggu sekali atau mengikut keperluan)


7.Membersihkan faraj selepas pantang atau haid

Proses haid akan membuang keluar darah, mukus dan sel-sel yang sudah mati. Proses ini berlaku dalam tempoh yang agak tetap daripada masa akil baligh sehinggalah menopaus (putus haid) kecuali semasa mengandung dan penyusuan.
Sering menyebabkan ketidakselesaan dan kekotoran mendap yang menyebabkan jangkitan kuman dan berbagai penyakit lain.
Amirna Plus Tablet terbukti berfungsi menyerap semua kotoran seperti span dan membersihkan kotoran dalam aliran darah dan bahagian yang terbabit.

-Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama sebulan secara berterusan)
-Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj selama minima 6 jam pada waktu malam
(Diamalkan seminggu sekali atau mengikut keperluan)



AWAS: Dilarang perempuan mengandung menggunakannya .Anak dara tidak dibenarkan memasukkan pil ke dalam faraj.


KELEBIHAN ARMINA PLUS TABLET :
1. Keputihan hilang serta merta..
2. Menyegarkan badan
3. Memberi tenaga
4. Mengetatkan pangkal rahim(selepas 6jam pengambilan)
5. Menggebu dan memontokkan payudara..
6. Melancarkan haid
7. Mengatasi masalh buasir
8. Membanyakkan susu badan
9. Mengatasi masalah urat saraf (lenguh2, sakit lutut, sakit tumit. Selepas 2 jam pengambilan..

DAPAT MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH BERIKUT :
~keputihan hilang dgn serta merta...
~ segarkan tubuh badan dari keletihan...
~memantapkan payudara gebu dan montok.....
~mengetatkan pangkal rahim sendat dan padat selepas 6 jam pengambilan....
~ membantu kaum wanita memiliki keupayaan seks yg kuat....
~merawat wanita lepas pantang dan selepas datang bulan.....
~melancarkan peredaran haid teratur....
~menambah susu ibu yg menyusu....
~mengatasi masalah buasir....
~mengatasi masalah penyakit yg berkaitan dgn urat saraf(sakit tumit,lutut& lengguh2 badan)...In Syaa Allah,,selepas 2 jam pengambilan....


 TESTIMONI AMIRNA PLUS TABLET :











Miss V Perfume Mollys Beauty

HARGA : RM 60
FREE POS TO SEM
SS ADD RM 5
sms/whtsp 012-9633941

Miss V Perfume Mollys Beauty Murah


Miss V Perfume Mollys Beauty Murah



Miss V Perfume Mollys Beauty Murah


Terkini ada BARCODE !

Miss V Perfume Mollys Beauty Murah



Kandungan Bahan:📌
✏ ️Aqua, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Strawberry, Sireh, Yogurt, Pengawet, Pewarna dan Pewangi yang dibenarkan.
.
Buah manjakani
sireh
✏️ Miss V Perfume di formulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari. 

✏️ Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.

Miss V Perfume Mollys Beauty Murah
Pengasas bawak gi korea...sejuknya...

 Fungsi: 
✅Menghilangkan kegatalan
✅Membunuh bakteria dan kulat
✅Merawat keputihan
✅Mengetatkan faraj
✅Memulihkan luka selepas bersalin
✅Memberi haruman sepanjang hari
✅Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
✅Mencegah bau yang kurang enak
✅Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi

Cara Penggunaan: 
✔️Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu. Kemudian semburkan miss V spray pada jarak 15cm,seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung. Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu.
✔️Boleh di spray terus ke panties (seluar dalam) untuk menghalang bau.

ADA KELULUSAN KKM :

Miss V Perfume Mollys Beauty Murah



TESTIMONI MISS V PERFUME MOLLYS BEAUTY :

Miss V Perfume Mollys Beauty Murah



Miss V Perfume Mollys Beauty Murah




Miss V Perfume Mollys Beauty Murah



Miss V Perfume Mollys Beauty Murah


Miss V Perfume Mollys Beauty Murah


Miss V Perfume Mollys Beauty Murah



Miss V Perfume Mollys Beauty Murah



Miss V Perfume Mollys Beauty Murah