Followers

Monday, December 9, 2013

Kombo Perla Coffee dan Miracle Slimming Coffee

UPDATE ON 20/2/2014

HARGA PROMOSI SEMPENA GAJI  BERMULA DARI 20/2/2014 SEHINGGA 10/3/2014..CEPAT GRAB NOW!

PERLA COFFEE 1 box rm 43
pos sem rm 7, ss rm 12


MIRACLE SLIMMING COFFEE 1 jar rm 68 free slimming soap
pos sem rm 7, ss rm 12


KOMBO MIRACLE SLIMMING COFFEE DAN PERLA rm 115 free sabun beras
pos sem rm 10, ss rm 16


SMS/WHATSAPP AZNI 012-9633941 FOR ORDER

*********************************************************************************

assalamualaikum...

woweee..kombo dengan harga runtuh datang lagi..sapa tak grab peluang ni memang rugi la hehe..

harga runtuh azni beauty shop : RM 140 sem, RM 145 ss...

so cepat-cepat sms/whatsapp/wechat azni 012-9633941..



okeh,ramai yang tanya macam mana nak amik kedua-dua kopi ni sekali kan..ni azni kongsi kan cara pengambilan perla dan miracle ni ye..

CARA MINUM PERLA COFFEE
max 2 sachet sehari..nak minum sekali sehari pun boleh..jimat.. :)
anytime boleh minum, siang atau malam 
bancuh dengan air suam 
masa period boleh minum k
preggy mummy tidak digalakkan minum
breastfeeding mummy baby 7 bulan ke atas baru boleh minum k..

CARA MINUM MIRACLE SLIMMING COFFEE
minum pagi masa perut kosong,sebelum amik apa2 makanan
2 scoop sekali bancuh..bancuh dengan air suam 
selepas 30 minit boleh amik breakfast
masa period tidak boleh minum ye.
preggy mummy dan breastfeeding mummy takleh minum ye sayang2 semua..


TESTIMONI










2 comments:

Anonymous said...

nak tanya..saya tak fully bfeed..now anak saya usia 1thn 6 bulan..leh amik x miracle slimming cofee ni??

Siti Maleka Osman said...

Assalammualaikum...nak tanya..bole x campur perla coffe dengan miracle coffe...?minum sekali.....

Post a Comment