Followers

Thursday, October 24, 2013

Secret Skin White Kawaii Collagen & Secret Skin White Chewable Tablet

UPDATE ON 6/1/2014

bagi yang nak cuba secret skin white kawaii collagen tapi bajet tak cukup, jangan risau..yelah, kadang2 kita nak jugak cantikkan muka dan badan sendiri untuk suami tapi bila pikir duit tu nak guna untuk keperluan yang lagi penting contohnya utk anak2 maka burn lah hasrat mak nak cantik2 atau cuba produk baru kan..hehe..

 jangan risau sayang, anda boleh beli trial pack dengan azni.. berita baik bukan? ini kerana anda akan dapat rasa kesan nya walaupun baru guna seminggu..

HARGA TRIAL PACK SS WHITE KAWAII COLLAGEN

10 SACHET RM 34
20 SACHET RM 62
30 SACHET RM 90
sila add kos pos rm6

trial pack ni memang takde free gift apa2 tau..kalau nak free gift boleh beli yang 1 jar terus ye sayang..takut ada yang confius pulak..

jangan risau tentang kebersihan sebab ss white kawaii ni memang dalam sachet..bukannya azni buka sachet dia tu..paham kan kawan2?

jadi apa tunggu lagi,cepat2 whatsapp azni 012-9633941 untuk order tau..


________________________________________________________________________________


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
60 SACHET / JAR


HARGA PROMOSI : RM 170

POS : 
SEM FREE
SS RM 5


GIFTS : ITALY MASKER X 2 PCS




7 FAKTA PENTING yang perlu anda tahu sebelum membeli produk collagen anda!!

1- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet mengurangkan keberkesanan produk tersebut kerana tercemar dgn udara setiap kali anda buka penutup bekas utk mencedoknya.

2- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet menyebabkan serbuk menjadi keras kerana terdedah kpd udara setiap kali membukanya.

3- Pastikan produk collagen anda tahan utk dua bulan (60 hari) jika harganya berharga RM150 ke atas kerana lebih menjimatkan dan berbaloi utk wang anda.

4- Pastikan produk collagen anda berbentuk powder (serbuk) kerana kesan lebih pantas diserap ke dalam salur darah berbanding bentuk kapsul atau tablet.

5- Pastikan bahan-bahan utama dlm produk collagen anda tinggi kandungan stem cell dan anti-oxidant kerana tubuh anda memerlukan kandungan bahan yg tinggi utk memulihkan kulit rosak dan kulit bermasalah

6- Pastikan anda mengamalkan minuman collagen dalam kehidupan seharian anda, kerana kulit mudah dimamah usia dan tercemar dgn radikal bebas menampakkan wajah anda lebih tua drp usia sebenar.

7- Pastikan anda sentiasa mengamalkan minuman collagen jika tak mahu SUAMI berpaling kpd wanita lain yg lebih cantik 

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yg TEPAT untuk anda!

1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.

Bahan-bahan utama:


Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell
Trehalose, Chondrus Crispus, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, , Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin D3, Viamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon

nak tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji?
inilah dia supplement PALING TERBAIK kerana bahan-bahannya LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA.

Apa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi utk anda??

• Merangsang kolagen asal kulit 
• Menghalang sinar UV matahari 
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan dgn efektif
• Meningkatkan stem cell kulit 
• Pemutihan kulit lebih pantas 
• Kulit lebih anjal & muda 
• Menghilangkan kedutan 
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat 
• Menghilangkan parut hitam 
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik 
• Kulit kering menjadi lembap 
• Kulit kasar menjadi halus 
• Mengatasi penyakit kulit 
• Mengatasi masalah kulit rosak 
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Sesuai untuk ibu mengandung 
• Sesuai untuk ibu menyusu 
• Mengurangkan stretchmark 
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol 
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Meningkatkan kecergasan badan yg letih
• Membuang toksin 
• Sesuai untuk lelaki & wanita 
• Mengatasi masalah jantung, darah tinggi, kanser & kencing manis
• Sangat sesuai utk usia 13 tahun hingga 90 tahun
• Sesuai diambil oleh orang tua yg sakit kronik
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu 
• Melangsingkan badan







TESTIMONI KAWAII COLLAGEN




Testimoni Pengguna:
Masalah Jerawat dan parut jerawat saya tak pernah selesai walaupun saya dah pernah guna pelbagai jenis produk di pasaran. Sehinggalah saya temui produk yg hebat ini. SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mmg sgt serasi dgn saya. Kesan pun nampak cepat kalau nak dibandingkan dgn produk jenama lain yg sy pernah beli. Harga pun murah utk 1 botol besar. mmg jimat sbb tahan dua bulan. hihi


Testimoni Pengguna:
Dulu wajah saya penuh dengan jerawat batu dan parut jerawat. sejak consume SECRET SKIN WHITE wajah saya kembali licin berseri. jerawat pun dah semakin segan silu nak keluar. Parut-parut hitam bekas jerawat makin pudar. rasa mcm tak percaya sebab semua jerawat dan parut jerawat hilang sekelip mata!



Testimoni Pengguna:Dulu kulit saya kusam tak sekata. letak bedak tebal-tebal pun nampak gelap. parut jerawat kat pipi pun susah nak hilang. sejak minum Secret Skin White ni kulit makin cerah sekata. Dah makin putih gebu. ramai org tegur lihat kulit sy makin putih. Hanya dalam 7 hari dah boleh nampak kesan ketara.



Ramai kawan-kawan tegur lihat kesan ketara pada kulit saya. Kulit putih gebu pakai apa, tegur kawan-kawan. hehe memang best. sebab dulu kulit sy berminyak dan gelap. Dulu jeragat kat hidung susah nak hilang. sekarang jeragat dah pudar. kulit sy dah licin macam kulit bayi.


Testimoni Pengguna:
Tiap kali tengok cermin mmg sakit hati sy tengok jerawat batu dan parut jerawat kat pipi ni. Memang susah sangat nak hilang. Sejak consume SECRET SKIN WHITE jerawat makin kecut. Parut jerawat pun pudar. Kulit kusam jadi cerah berseri-seri. sekarang sy senyum memanjang bila lihat cermin sebab kulit dah cantik!




Testimoni Pengguna:
Dulu kulit berminyak dan gelap. Parut jerawat pun penuh muka. sekarang kulit sudah smooth dan halus serta tak berminyak lagi. Kulit makin sekata dan cerah. Tak perlu touch up bedak tebal-tebal lagi.


__________________________________________________________________


SECRET SKIN WHITE CHEWABLE TABLET
30 tablet sebotol ( utk sebulan)


HARGA PROMOSI : RM 50

POS : 
SEM FREE
SS RM 5


GIFTS : ITALY FACE AMPOULE X 1 PC





24x anti-oxidant
10x stem cell
18x super fruits
pitera extract

Apa SECRET SKIN WHITE mampu berfungsi utk kulit anda??

• Merangsang kolagen asal kulit 
• Menghalang sinar UV matahari 
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan 
• Meningkatkan stem cell kulit 
• Pemutihan kulit lebih pantas 
• Kulit lebih anjal & muda 
• Menghilangkan kedutan 
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat 
• Menghilangkan parut hitam 
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik 
• Kulit kering menjadi lembap 
• Kulit kasar menjadi halus 
• Mengatasi penyakit kulit 
• Mengatasi masalah kulit rosak 
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Sesuai untuk ibu mengandung 
• Sesuai untuk ibu menyusu 
• Mengurangkan stretchmark 
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol 
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Meningkatkan kecergasan 
• Membuang toksin 
• Sesuai untuk lelaki & wanita 
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu 
• Melangsingkan badan

____________________________________

1 comment:

izzah khaira said...

Ada sabun kawaii x? Sy nk sabun je...

Post a Comment