Followers

Thursday, September 26, 2013

Belvya PSS


HARGA 
RM80.00 (SM)
RM85.00 (WM)
termasuk pos

Nak Order ??sila...

sms @ whatsApp AZNI 012-9633941
atau boleh email ninihanafi@gmail.com

Impikan wajah bujur berdagu runcing?
Mahu perut kempis pinggang yang langsing?

Benci lihat peha berselulit dan lengan geleber?
Gosok dulu bahagian bermasalah anda dengan Belvya Perfect Shaping Scrub sebelum mandi!
Lihat keajaibannya dalam mengurangkan saiz badan 1-2 inci seminggu!!

selepas ini..
☼ baju yang sendat2 tak muat boleh pakai semula..
☼ seluar yang ketat2 tak boleh kancing boleh sarung semula..


Muka tembam & bulat
Dagu berlapis (double chin)
Badan kurus, tapi perut / peha terlebih besar huhu
Lemak berlebihan di bahagian perut, peha & lengan
Selulit dan rekahan



Tahukah anda, Belvya PSS mampu menyelesaikan semua masalah itu sepantas 7 hari sahaja

Tahukah anda, ia begitu berkesan sehingga mendapat liputan di media tempatan?
MAJALAH DARA


MAJALAH DARA


MAJALAH MINGGUAN WANITA


Tahukah anda, Belvya PSS dipekaya dengan ramuan-ramuan seperti sea salt, Regu Shape, Spirulina, Chitosan, dan banyak lagi bagi membantu anda membuang lemak dan mendapat hasil yang terbukti BERKESAN!


Adakah produk ini dijamain oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)? 
Adakah ianya ORIGINAL?


YA, produk ini didatangkan dengan pengesahan dari KKM dan 100% BUATAN MALAYSIA


lelaki pun boleh guna ye.. bukan wanita sahaja..
berkesan dan selamat, tanpa perlu diet dan senaman berat..
dengan haruman menyegarkan!


Kelebihan Belvya Perfect Shaping Scrub : 
✪ Mengurangkan saiz lipid (molekul lemak)
✪ Mengurangkan kuantiti lipid di dalam adipocytes (sel lemak)
✪ Mengurangkan 1 hingga 2 inci dalam masa seminggu (terbukti secara klinikal)
✪ Menegangkan kulit kendur akibat kehilangan berat badan yang cepat
✪ Menghilangkan kehadiran selulit akibat dari kehamilan, baligh & berat badan turun naik. 
✪ Membentuk badan menjadi cantik 
✪ Menghilangkan lemak- lemak di muka serta meruncingkan dagu
✪ Menghilangkan dagu berlapis (double chin)
✪ Membantu membentuk hidung supaya kelihatan mancung dari biasa.
✪ Menghilangkan stress & memberi kesegaran melalui 5 haruman aromatherapi 
✪ Menghilangkan bau badan sehingga tidak perlu memakai deodorant
✪ Membuang sel-sel kulit mati & melembutkan kulit
✪ Melawan jerawat dan merawat jerawat di badan
✪ Mengurangkan tanda- tanda penuaan
✪ Menggunakan teknologi nano yang terkini
✪ Sangat berkesan untuk masalah perut buncit seperti orang mengandung




TAHU KAH ANDA..ツ Garam Laut Mati dalam Belvya Perfect Shaping Scrub mengandungi pelbagai keistimewaan, antara nya.. 



Mengandungi kandungan mineral yg tinggi (feeding your skin with mineral)
Mengandungi Anti-bakteria utk kulit (merawat Ekzema & Psoriasis)
Menanggalkan sel kulit mati & menggantikan dengan sel kulit baru
Berkesan sebagai agen anti-penuaan
Melembabkan kulit yg kering
Mengecutkan Jerawat
Anti-Toksin (mengandungi ion negatif)
Anti-selulit
Menghaluskan & melembutkan kulit
Efektif menegangkan kulit yg berkedut/kendur
Anti oksida yg tinggi
Energizing
Menghilangkan lebihan minyak & kotoran pd kulit



ツ Selain boleh melenyapkan lemak di badan, Belvya Perfect Shaping Scrub mengandungi 5 esen aromaterapi terpilih yang boleh menjadikan seseorang individu awet muda dan melambatkan proses penuaan, selain turut memberi kesan positif pada emosi dan psikologi. Ini tentu nya membuatkan anda tampil segar, gembira dan kekal aktif sepanjang hari!



ツ Mandi dengan air suam selepas menggosok badan dengan Belvya Perfect Shaping Scrub akan membuatkan liang pori terbuka, dan ini mempercepatkan proses pembakaran lemak degil anda dengan kesan yang sungguh luarbiasa!!




BAGAIMANA..
BERMINAT NAK CUBA?
MEMANG BERBALOI-BALOI..

Bagi yang takut untuk minum atau makan produk kurus,boleh la cuba Belvya ni,,hanya sapu sahaja waktu mandi,kesannya seawal 3 hari..Belvya ni ada kelulusan KKM,so boleh guna tanpa ragu2!

Belvya ni jugak boleh hilangkan masalah selulit,rekahan kulit,dan double-chain!boleh tengok testimoni custmer Belvya di bawah ni




























2 comments:

Siti Aishah said...

salam sis..ada buat COD area Putrajaya x?

azni hanafi said...

wsalam..yes,ada buat cod kat putrajaya..nnt whatsapp akak ye..tq..

Post a Comment